All my life I've been good but now, I'm thinking "What the hell"

Jag slapp regnet i morse när jag jobbade! Det tackar jag för men det ser ut som att det ska regna mot kvällen när jag även då ska jobba. Kul. Regnjacka på! Men lite regn har inte någon dött av...hoppas jag. Och det är även fullt med hundar och jag är själv idag. Jag blir nog klar med rastningen vid midnatt ungefär.

Det åskade ganska nyligen! Satan i gatan så mysigt det är. Stängde av musiken, öppnade balkongdörren och bara lyssnade på regnet som slog emot taket och åskan som mullrade. Härligt.

Idag blev det bara 8km på trampmaskinen. Eller "bara" ska jag väl inte kalla det. Det är ju mycket det också för att vara mig. Så det var väl bra gjort även det.

Mamma ska "springa" Vårruset i kväll, jag önskar henne lycka till och hoppas hon inte avlider på kuppen hehe nej men det ska nog gå alldeles utmärkt det där! Jag skulle velat vart med men det kostar och så jobbar jag så det blir ju lite svårt. Vi tar det en annan gång när jag kan springa runt hela skiten ;)

Kollade även på Total Blackout med mamma på eftermiddagen. Fy helvete vad man kan skratta åt det programet alltså! Sinnes! Det är min humor på hög nivå!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0