AWE...wait for it...SOME!

Nu var det några dagar sen jag uppdaterade här men vem klagar?

Det ända som har vart som är värt att nämna är väl midsommar. Jobbade på morgonen, fick sluta lite tidigare så jag åkte hem, bytte om och fixade till håret och åkte sen vidare ut till stugan där resten av släkten var och skulle käka midsommarmat. Började sen jobba igen klockan 14.30 så det var ju bara att byta om igen och åka ut till hundarna. Fick även nu sluta tidigare så jag åkte ut till stugan igen och käkade kvällsmat där ute.
Mysigt, trevligt och lugnt.

Ego-pic!Klä "granen" måste man ju också göra! Och då tar man den längsta personen som går att hitta och sen den fegaste personen som går att hitta och sätter den på den långe killens axlar och vips så har man en "klä-granen-maskin"!Och så igår så kom Emma hem till mig och jag var lite sådär hysteriskt nervös! Men det gick bara bra! Vi kollade på film, sen innan filmen tog slut så började det åska och blixtra så det blev strömavbrott. Blev bjudna hem till mamma och pappa på mat eftersom man inte kunde laga mat (Dem hade pastasallad och pangkaka klart) spelade kort, åkte ut till hundarna och kollade lite, gjorde pappersbåtar och släppte ner dem i ån så dem fick åka med strömmen och så gick vi på en väldigt trevlig promenad!OCH SIST MEN INTE MINST!
JAG SKA PÅ PEACE AND LOVE! Helst sinnessjukt roligt! Mitt humör är uppe på topparna vill jag lova!
Och jag älskar mamma och pappa mer än någon annan här på jorden! Som haf gjort det möjligt för systra mi och mig att åka på P&L! 5-dagars festivalpass med camping! GÖTT!
Blä

Varför ska allt kännas så jävla omöjligt emellan åt? Varför ska man helt plötsligt kliva ner i ett hål och få problem att kliva ur? Varför ska jag vara så värdelös? Varför kan inte jag också göra dem där sakerna som anses vara vardagliga för alla andra? Varför är jag så feg och rädd för? VAD är jag rädd för?

Varför, varför varför!


Jag vill ha ett nytt liv.
Mer upplevelser.
Mer fart och fläkt.
Jag är inte skapt för att sitta still.
Jag vill leva mitt liv som jag alltid velat.
Men aldrig vågat.


Reality Sucks! I'm Gonna Keep On Dreamin!

Efter regn kommer solsken

I går så åkte jag och syster iväg och köpte en engångsgrill, korv och marshmallows och åkte sen vidare till stugan och satte oss i kvällssolen. Det var riktigt awesome!

Igelkotten som bor där kom och hälsade oss välkommna också. En trevlig krabat det där.
Vi "tävlade" också om vem som kunde få in flest marshmallows i munnen. Jag fick in 7 stycken innan jag satte i halsen och fick lov att hosta upp allt. Jag höll på att avlida! Hemskt.


Vad är det med mig och blommor egentligen?!


Nästa club kak-kväll är den 9 Juli och jag är grymt taggad! För jag kommer att få träffa en sjukt härlig och fin person då. Och varför ska alla jag börjar gilla heta samma sak? Det blir ju så jäkla problematiskt!
Och just för tillfället är hon i norge och jobbar...värsta långt bort :(

Och på tal om norge så har jag allvarliga funderingar på att vilja börja jobba i norge! Jag har ingen aning om hur det ska gå till att få jobb där men det kanske löser sig på nått vis när jag träffat Emma.
Jag håller tummarna för ett och annat iallafall.If she's amazing, she won't be easy.
If she's easy, she won't be amazing.
If she's worth it, you won't give up.
If you give up, you're not worthy.

Studenten!

Igår så tog då lillebror Jesper studenten! Fy fan vad du är bra! :D
Glad och lite på lyset var han!


Fint och skönt väder fick dem också när dem sprang ut och hoppade och skrek på flaket. Det var lycka på hög nivå på alla flaken som åkte 3 varv genom stan.
Sen åkte vi hem och käkade smörgåstårta, prinsesstårta, bullar och kakor i alla dess slag! Gott som fan!
Min släkt är inte som den ska! Påstår nån annan nått annat så har dem fel! Vi är sjuka i huvudet, men det blir genast så mycket trevligare när vi träffas!


Sen när klockan började närma sig 19.00 så gick jag och syster ner till vattnet och tog några fina kort på varandra och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd över mina bilder!

Så här såg jag då ut på brors student. Stilig och fin med hatt och allt!
Det är inte bara upp till mig, bara så att du vet.
Men du verkar tro det. Du kan ha sumpat din chans.

Najs

I förrgår så var det tälning som stod på schemat. Och i Nävekvarn av alla ställen! 2 timmars bilresa i en bil som var sjukt varm och kvav. Det blev lite komplikationer under resans gång angående tältningen. Åska, det gillar vi inte när man ska sova ute. Men det slutade åska, klarnade upp och blev en kanonkväll! Solen lyste och det var behaglig värme.
Åkte hem till Emmas kompis och lastade in ALL packning i bilen. Det fick plats! Det ser ut attt vara en liten bil men ack så fel man kan ha! Och så klämde vi in 4 pers också. (y)
Åkte ut till Skeppsvik och det var sinnessjukt fint där!
Det var bara två personer som var tillräckligt coola och tuffa för att klara av ett dopp i det "varma" vattnet. Det var då självklart Emma och jag...vilka annars?
Sen så blev det en liten tipspromenad som jag konstigt nog vann haha otippat värre. Och bästa priset ever. En Musmattta med monster på!
Sen blev der kortspel och nån typ av vighetslek...kära nån så ovig jag känner mig och ljumskarna fick sen en rejäl omgång!
Grillade korv, kött, kyckling och sist men inte minst marshmallows! Omnomnom.
Det droppade senare in 2 pers till, gitarrspel och ännu mer av vighetsleken.
SEN KOM MYGGEN! Fyyyyfan vad jag hatar mygg. Det finns inte ord till det. Usch blä och fy!
Och konstigt nog så fick vi inte in nån enda jävla mygg i tältet! Det fattar jag inte hur vi lyckades med!
Jag sov ganska skönt med tanke på att man bara ligger på ett liggunderlag. Sen på morgonen när klockan blev...9(?) så skjutsade jag hem Emma och tog mitt lilla pick och pack och tog min 2 timmars bilresa hem igen.
Men jag måste säga att jag hade det väldigt trevligt!
Och så igår så bestämmde jag mig för att åka till Eskilstuna och gå på Club Kak. Jag tänkte om det blir tråkigt så är det väl bara att åka hem igen, inge mer med det.
När jag kom dit, typ 22.20 så var det knappt en kotte där! Satte mig vid väggen och väntade på att det skulle komma nå folk. Klockan gick och inte kom det så mycket folk heller, jag satte mig ute för att det var så sjukt varmt inne. Efter jag setat där i kanske 5 minuter så kommer det fram en tjej och frågar om jag kan ta kort på henne och hennes flickvän och självklart kunde jag göra det. Efter det så sa dem att jag skulle sätta mig vid dem. Dem tyckte jag såg så ensam ut och tyckte synd om mig haha. Men det var ena trevliga typer måste jag säga!
Sen så kommer det en tjej som jag pratat med på qx och sättter sig bredvid mig...det var en jäkel att vara på och inte vilja lämna min sida. Sen så kommer det en annan tjej som hette Malin och ville säga att hon och hennes syster tyckte jag såg väldigt bra ut! Tack för den säger jag! Humöret gick upp på topp!
Och så var det flera som gick fram till mig och sa att jag såg bra ut, var väldigt söt och hade snygg frisyr!
Och några som försökte få mig att dansa...lycka till säger vi till det! Jag dansar ju knappt alkoholpåverkad och hur ska det då gå när jag är fullt nykter?
Och jag blev bjuden på en fanta av en tjej...det ni! haha x)


Och så kan jag ju passa på att berätta en sak om hände när jag var ute med en kompis om heter frida för en vecka sen kanske.
Jag sitter i en soffa och chekar in folk som har roligt när dem är fulla och dansar lite som dem vill. Då kommer det två tjejer och frågar om det är upptaget bredvid mig och det var det ju inte så jag ställde mig upp så dem kunde gå in och sätta sig. Jag fick dessvärre sitta väldigt på kanten men, vad gör man inte för fina tjejer?
Sen efter ett tag så går jag iväg en stund och sen när jag kommer tillbaka så har dem suttit sig så jag inte får plats. Men inte hade jag tänkt att platsen skulle vara kvar så jag ställer mig vid kanten. Sen så petar ena tjejen på mig och frågade om dem tog min plats men självklart hade dem inte gjort det men dem hoppar in och säger att jag ska sätta mig där. Och så började det en liten konversation som gick såhär...

Hon: "Vad heter du?"
Jag: "Nettan"
Hon: "Va?"
Jag: "Nettan"
Hon: "Va?"
Jag: "Nettan"
Hon: "Nettan? Är du en tjej?!"
Jag: "Haha ja det är jag."
Hon: "Är du allvarlig?"
Jag: "Ja, jag har alla detaljer som behövs för att vara tjej."
Hon: "Nej men fan vad coolt!"
Hon: "Jag är helt straigt men jag måste säga att du ser jävligt bra ut!


Haha det gjorde min kväll 1000 gånger om!


Nu blev det en hel del text ser jag. Så den som inte har nått annat bättre för sig kan väl läsa detta relativt onödiga inlägg! Enjoy eller nått.Schtek

Idag kan man inte säga att vi inte har utnyttjat solens alla timmar!
Åkte ut till stugan så vi var där till klockan 09.15. Satte oss i solen direkt och gassade! Jag tänkte att jag skulle sola baksida så jag la mig på mage i solstolen...Jennifer tyckte jag hade väldigt fin ställning. Och jag kan inte påstå att det var skönt. Ryggen blev vikt åt fel håll och så kunde jag inte andas riktigt som jag skulle.


Skönt eller vadå?!


Sen så ville jag gå ner/upp(?) till stenbrottet och svalka benen så då gjorde vi det och det var en ödla/salamander som tydligen inte var rädd för männsikor som simmade där i vattnet...liiitelite äckligt men den var inte så stot. Kanske 10cm. Och kallt vatten var det! Men jag ville ju svalka mig så jag ska inte klaga!


Doppet fick 2 tummen-upp!

Åkte ifrån stugan och solen klockan 17.00 ungefär, kom hem en snabbis sen bar det iväg in till Hallsta för att kolla på cruisingen som åkte genom stan...många raggarbilar finns det. Avslutade även dagen med lite kinamat! Gott som satan var det.

Och nu så sitter jag här och är alldeles slut i hela kroppen! Att man kan bli så trött av att sitta 8 timmar i solen. Men jag klagar icke. Det har vart en helt underbar dag.

RSS 2.0