...

Varför ska allt man vill göra hindras bara för att det är pengar som fattas? Varför ska allt styras av pengar! Fyfan man kan ju deprimerad för mindre! GAH! Skjut mig långsamt.Vem var det som bestämmde att man skulle fira Valborg tidigt på våren? Jävla idiot rent ut sagt! Man håller ju på att förfysa både händer och fötter bara för att man står och väntar på en brasa som aldrig tänds. Och så när dem väl tänder brasan blir det så sinnesjukt varmt så man bränner bort ögonlocken! Det känns ju inte helt okej.
Men man måste ju kolla på brasan, det är ju bara en gång per år så...man får väl dö en gång per år också då antar jag.Jag vill ha sommar, sol, värme, grönt nyklippt gräs, vamt badvatten, fjärilar, blommor, en solstol och med en dricka i handen, fågelkvitter, en fin flicka och varma och sköna promenader på sommarkvällarna. NU tack!

Jag har sänkt min kroppstemeperatur till 32 grader känns det som! Ska strax krypa ner under täcket och försöka få tillbaka nån grad.


//Nettan

Uppdatering var det ja...

Lite hjärnsläpp och idétorka är en fin kombination när man ska uppdatera en döende blogg! Kanoners!
Men vi gör ett tappert försök.

Jag gillar pappa's fina och snälla kommentarer till grannen som spelade väldigt hög musik! "Din jävla neandertalare! Är du helt jävla mongo!" haha kärleken är så stor så den nästan går att ta på! Och inte spelade hon bra musik heller, ska du nu spela så hög musik så att Agda 82 år på andra sidan Kolbäck kan höra så kan du åtminstone spela bra musik. Tack på förhand!

Och så har jag klippt mig! Kalas! Jag var så galet nervös precis innan jag gick in, inte vet jag varför heller. När hon väl började klippa släppte nervositeten, det tackar jag för annars skulle jag dö i förtid.
haha jag såg även ut som Justin Bieber/Beiber (Hur fan stavas det?) en stund under klippningen! Jag fick lite smått panik en stund...jag ville inte se ut som honom, det skulle vara lite tragiskt. Men det blev bättre och jag blev väldigt nöjd över resultatet måste jag säga! Och dyrt är det. Nästan så man lägger sig ner och grinar när man räcker över pengarna. Inte helt okej.

Inte världens bästa bild men man ser iallafall att jag har klippt mig!


Åkte till stugan och städade ur bilen påvägen hem efter jag klippt mig. Jag tänkte att det kunde ju vara lite trevligt om man får bort glassplittret ifrån halva bilen efter gammla bakrutan. Och sen så visar det sig att en oljedunk har läckt ut på bilgolvet...awesome! Äckligt, kladdigt och allmänt snusk att ha olja på saker som då inte ska ha olja på sig. Tex. mössor och vantar. Skojj.


Imorgon ska jag utsätta mig för ännu mer nervositet! Kul? Inte just nervositeten men man måste ju stå ut med lite om jag nu vill träffa en fin flicka!
Så imorgon ska jag först jobba några timmar och sen bär det av mot nya äventyr i vildmarken.


//Nettan

Rubrik...vad är det?

Igår klockan 19.00 ringde Frida och frågade om Jennifer och jag ville komma in till stan och käka gott på nån restaurang och det ville vi självklart. Så vi fixade till oss lite och åkte in och hämtade upp Frida och letade reda på en restaurang som inte skulle var sjukt dyr och det blev "Grekiska Kolgrillen" och det var riktigt gott men fortfarande dyrt hehe. Sen efter det så blev det tydligen krogen...otippat värre.
Syster och Frida drack och jag fick vara fyllechaffis! (y)
Väl inne på Blue Moon Bar så blev det tillslut väldigt mycket folk! Hjälp! Eller nej jag klarade mig finfint.

Och det är ganska underhållande att kunna förvirra fulla människor på krogen! x)
Jag är medveten om att jag klär mig som en kille och har en relativt kort frilla men är jag lik en kille? Vet ej, men tydligen är jag det i fulla människors ögon.
Jag stod inne på tjejtoan och väntade på att min tur. Hade två tjejer bredvid mig, första tjejen tittade på mig, viskar till den andra, den andra kollar på mig, viskar till den förta tjejen, båda tittar på mig. Sen frågar den som står närmast mig "Är du en kille?" Ja självklart! Jag är en kille och står inne på tjejtoan! Det händer ju jätteofta haha nej men jag svade "Nej jag tror inte det." och att tyda på deras ansiktsuttryck så var det "fel" svar. Dem såg väldigt chockade ut x) Det hände flera gånger under kvällen att olika tjejer glodde på mig inne på toan...jag kanske ska gå in på killtoan nästa gång?

--------

Och bara för att det är soligt och varmt i princip varje dag nu så är livet ganska bra! Vore dumt att klaga känner jag. Och så finns det andra faktorer som gör att livet känns lite lättare, helt okej faktiskt!

Det är ingen som är bättre än mig och systra mi! Och det är ju "jättekul" att jag känner mig ganska så mycket mindre fin när jag kommer på samma bild som henne men hon är min tvilling livet ut så jag får väl leva med det antar jag
Imorgon ska vi ut till stuga och bara vara! Sola och grilla och inte göra nått som är allt för jobbigt. Det gillas mycket!


//NettanVad ska man tro på?

Idag är det 1 april och det är ju asjobbigt!
För vad ska man egentligen tro på? Vad är sant och vad är bara ett skämt?
Man vill ju inte ta tro på aprilskämt som är om nått allvarligt (Fast som egentligen bara är idiotiskt) och sen skämma ut sig, det är ju inte speciellt trevligt om jag får säga det själv.
Själv är jag askass på att lura folk eller rättare sagt, jag vågar inte! Om jag nu mot all förmodan drar ett aprilskämt så säger jag DIREKT efteråt "Nej, skojja bara!" haha fan vad kass jag är!Min blogg har vart död ett tag nu så jag kände att jag behövde liva upp sidan lite. Gjorde även om min header för några dagar sen och jag blev rätt nöjd med den faktiskt. Även fast de inte blev så avancerad så blev den färglad och...fin?


Åh justja! Jag har även kommit till det underbara talet 20!
Det vill säga att jag har lyckats gått ner 20kg! WOOHOO! Snacka om att man är nöjd över sig själv när man ställer sig på vågen och inser att man lyckats gått ner så mycket! Helt sjukt egentligen när jag tänker efter. Det ger självförtroendet en jäkla kick uppåt!
Men jag är inte framme riktigt än så nu fortsätter vi i samma hastighet och riktning.

I och med det så bjuder jag på en glad Nettan.

Imorgon kväll så ska jag gå på en soul- och rockinspirerad musikal som heter "The Wiz" och handlar om "Trollkarlen från Oz". Min kompis Linda är med i den och jag tyckte det skulle vara roligt att gå och kolla på den eftersom hon sagt att dem jobbat mycket med musikalen. Och för att hon är med i den också såklart.


//Nettan

RSS 2.0