Springpride!

Tjohej! Nu var det ett litet tag sen jag uppdaterade här men det tar jag igen nu.


I fredags förmiddag åkte syster och jag in till stan för köpa lite kläder som jag hade tänkt att ha på mig på brors student. Tillslut hittade vi allt jag hade tänktmig men fasiken så svårt det skulle vara att hitta ett par röda shorts!
Det blev en vit shorta, två linnen (Jag har inte tänkt att ha på mig båda två sammtidigt) och en vit hatt. Finfina inköp! Ganska så dålig bild på hur outfiten blev med det får duga!





Och så igår så var det Springpride i Eskilstuna! Kalaskul! Det var lite uppträdande innan paraden började men dem var väldigt roliga och underhållande! Sen klockan 15.00 så började paraden. Jag och syster gick ganska långt fram och det var väldigt roligt! Träffade på Chokko och några utav hennes vänner efter ett tag när paraden hade vandrat en bit. Sen efteråt så möte vi Betty och ett par till. Vi gick till parken och satte oss och väntade på Frida och Emma som skulle komma lite senare. Sen så kom Loppan och Kakan. MYCKET trevliga människor måste jag säga! Jag kan ju inte påstå att det var det ultimata vädret att sitta ute i...blåste storm!
Skjutsade hem Loppan så hon kunde hämta biljetterna till cluben som vi då sen skulle till. Även Viktoria följde med. Jag gjorde henne besviken under kvällen...jag ville inte hångla. Men vafan!, sån är inte jag och gör det direkt. Sen vidare till förfest hos en som hette Jojje, galet mycket folk blev det iallafall. och finns det inte sotolar så använder man sig av katt"möbler"! Sen vidare till Mc Donalds! MAAAT! Hungrig som ett as var jag! Sen tillbaka till förfesten. Jag var mest med Kakan inne på cluben och när vi höll varandra i handen och gick ut för att ta frisk luft så stannar en kille precis fraför oss och först vrålglor som att han känner oss och sen så säger han "NEEEJ MEEEN GUUUUUD SÅ GULLIGA NI ÄÄÄÄR! DET ÄR JU SJUUUKT! ÄR NI TILLSAMMANS? INTE? NEJ MEN NI VAR GULLIGA ÄNDÅÅÅ!
haha snacka om att det var underhållande! Vi mötte på han flera gånger under kvällen och vi fick höra varje gång hur gulliga vi var tillsammans! haha.
Och nått jag absolut inte är van vid är att jag fick höra väldigt många gånger hur söt och snygg jag var! Det var väldigt roligt att höra! Men jag ljuger om jag säger att jag inte blev generad. Och att jag hade fint hår/frisyr fick jag höra!
Sen bar det iväg hemåt, med bilen proppful med folk som låg och sov, nejdå men dem var trötta. Vi fick ta stans fetaste omväg för att kvicksundsbron var trasig eller nått liknande! Fyfan trodde aldrig att jag skulle komma hem, men klockan 5 ungefär var jag hemma! Sjukt skönt att lägga sig i sängen!
Men detta var en dag/kväll att minnas! Det vill jag lova!



Wherever you go. Whatever you do. I will be right here waiting for you

Idag så bestämde jag mig för att kolla hur lång tid det skulle ta att cykla till jobbet. Javisst, avfärden började 09.25 och det gick relativt lätt att cykla dit. Tog 15 minuter. Men hem...åh herregud! Jag höll på att avlida! Jag hade stans jävla hårdaste motvind! Det tog 35 mminuer hem. Mina ben tog ut skilsmässa denna dag. Resan varade i 50 minuter och låg på 1 mil.


Fick ett samtal ifrån chefen och hon och hon frågade om jag kunde ta kvällspasset också (Jag skulle jobba eftermiddagspasset) fast hon frågade inte. jag kunde tyda på att om jag inte kunde så var det ingen som skulle jobba. Men eftersom jag är så sinnessjukt snäll så tog jag det. Så jag jobbade ifrån 14.30 till 20.30, uuuungefär.


Alltså vissa männsikor skulle jag vilja skaka om riktigt jävla ordentligt och fråga om dem själva vet vad dem egentligen håller på med! Jag blir så trött! Men visst, fortsätt du. jag kan vänta.


Twisted mind

Dålig humor much?
Det är mycket möjligt men helvete vad jag skrattar åt Jan Stenmarks bilder! Det är helt sinnes!








Underbart är bara förnamnet!


Idag har jag städat hemma hos mormor och morfar, solat i nån timme ute i stugan och jobbat. Klippte gräset på hon som äger hundpensionatets egna gräsmatta...jag tror hon uttnyttjar mig haha men what the hell! Det är kul att klippa gräs!
Jag har även käkat cashewnötter och lyssnat på Rix Fm-festialen i telefonen. Det är helt okej men jag skulle hellre velat vart där och lyssnat på det live med systra min. Men jag har inte råd.

Bild ifrån soliga Uppsala.

I picked a flower for you!


I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

If home is where you are, home is to far away

Åkte då till Uppsala och firade morbror Anders idag med familjen. Tog en tur ner på stan. Mycket fint väder, god mat, kakor, tårta, glass och jordbubbar! Helt okej dag med andra ord.

Och påväg hem ifrån Uppsala idag så kom vi bakom en tankbil och en personbil som körde väldigt sakta, tillslut kom pappa om dem och så bara efter en liten stund så tvingar mamma pappa att köra in mot kanten för att hon måste kissa. Och när vi väntar på att mamma ska bli klar så kör tankbilen och personbilen om igen! Haha det kändes som vi var med i "Vi hade iallafall tur med vädret."
Och en sak som gjorde att det hela blev en aning roligare...(om jag viskar så vet inte mamma att jag har sagt det) hon kissade mitt i sina byxor. Jag tror det är bara mamma som skulle kunna lyckas med det.


Syskonen stirrblick!

Imaginary Enemy

Hade sovmorgon idag igen eftersom jag jobbade eftermiddag och kväll. Men som vanligt sover jag inte så värst länge för det. Vaknade först kl 6, sen 7 och sist...9...tror jag. Gick upp, piggnade till lite och ställde mig sen på Orbitreken. Körde bara 5 km idag, jag kände att det fick räcka!

Kalasfint väder var det idag också, det gillas! Ute och vandra med vovvarna i några timmar i solsken är inte helt fel. Klippte även gräset, så jag har härmed inte vita skor längre...dem är gröööna! Fint.

Igår när jag var ute med en stor schäfer som heter Iver (Han gör skäl för sitt namn) så lyckades jag på nått vis klämma skinnet på fingret i kopplet så en liten bit skinn försvann precis där fingret böjer sig...skönt! Så när jag var hemma hos mor och far så skulle jag testa Sprayplåster...det vill jag aldrig göra om igen. FYHELVETE VAD DET SVED! Jag avled ju nästan! Gjorde sinnessjukt ont iallafall och inte funkade det speciellt bra heller. Lyckat.

Kollade på en skräckfilm hemma hos mamma och pappa mellan eftermiddagspasset och kvällspasset men dessvärre så hann jag inte kolla klart på filmen innan jag behövde åka iväg till hundarna igen. störade värre måste jag säga att det är. Och inte vet jag vad den hette heller. Det var nått på spanka iallafall.

Imorgon ska jorden gå under! Eller?
Då kommer jag dö i Uppsala med halva släkten! Trevligt!
För imorgon ska nämligen Jag, familjen och typ hela släkten på mormor's sida åka till morbror Anders för han fyller år. Det ska bli skojjsigt! Äta gott och umgås med trevligt folk...eller ja...nästan alla är trevliga..

Just ja! Imorgon ska jag väga mig igen, då hoppas vi på minus bland siffrorna!





There are pictures in her eyes, they're a thread up for the skies

Igår natt så vaknade jag 00.30 och såg att jag fått ett sms, svarade på det sms och fick för mig att det var dags att gå upp eftersom klockan på mobilen inte stämmde. Men när jag kom in i köket insåg jag att det var nått som var galet...det var mörkt ute. Klockan i köket funkar inte. Den har stått på 08.15 i några veckor nu. Så jag går till datorn och sätter på den. Jomenvisst, klockan var 00.30 så det var bara att gå och lägga sig igen. Jag älskar när man är helt borta i bollen.
Och inatt så vaknade jag klockan 02.00 och trodde jag behövde gå upp! Vad håller jag på med egentligen?!


Jag var ledig idag! Galet skönt måste jag säga. Vaknade först 7 men somnade om till 8. Varför sova länge när man kan? -.-
Gick hem till mor och far och snattade mat där. Paj, Omnomnom! Sen åkte jag ut till stugan och skulle klippa gräset där. Mormor och morfar var också där och hade köpt med sig fruktansvärt god fika! DUMTDUMTDUMT! Det går ju inte att motstå! Och så blir det ju inte bättre utav att morfar sitter och tjatar på en att man ska ta ännu mer haha. Det är inge bra att hälsa på mormor och morfar när man försöker gå ner i vikt...

Har även kört ett pass på mitt lilla hemmagym. Bättre än ingenting iallafall den saken är klar!




All my life I've been good but now, I'm thinking "What the hell"

Jag slapp regnet i morse när jag jobbade! Det tackar jag för men det ser ut som att det ska regna mot kvällen när jag även då ska jobba. Kul. Regnjacka på! Men lite regn har inte någon dött av...hoppas jag. Och det är även fullt med hundar och jag är själv idag. Jag blir nog klar med rastningen vid midnatt ungefär.

Det åskade ganska nyligen! Satan i gatan så mysigt det är. Stängde av musiken, öppnade balkongdörren och bara lyssnade på regnet som slog emot taket och åskan som mullrade. Härligt.

Idag blev det bara 8km på trampmaskinen. Eller "bara" ska jag väl inte kalla det. Det är ju mycket det också för att vara mig. Så det var väl bra gjort även det.

Mamma ska "springa" Vårruset i kväll, jag önskar henne lycka till och hoppas hon inte avlider på kuppen hehe nej men det ska nog gå alldeles utmärkt det där! Jag skulle velat vart med men det kostar och så jobbar jag så det blir ju lite svårt. Vi tar det en annan gång när jag kan springa runt hela skiten ;)

Kollade även på Total Blackout med mamma på eftermiddagen. Fy helvete vad man kan skratta åt det programet alltså! Sinnes! Det är min humor på hög nivå!



You don't spell it, you feel it

Idag så bråkade jag med en Bullmastiff om vem utav oss som skulle gå på den relativt torra gången ute i hagen...det slutade med att det blev jag som fick gå i blöta gräset. Jag kunde lika gärna bara ha gått i strumpfötterna. Jag blev sjukt blöt. Tack Zack!

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag tror jag...


Jag rensade även upp Jennifer ENORMA klädeshög inne i sovrummet! Där kan vi snacka om horisontell garderob. Jag passade även på att rensa ur min garderob...vilket jag inte gjort sen jag gått ner i vikt...oj så mycket kläder som är alldeles för stora! Kul!


Mamma
: "Vi har inte nån brottsliing, ingen missbrukare, ingen utlänning i släkten men vi har en lesbisk! Vi har ingen som sticker ut förutom dig."
Det känns bra att man klassas inom samma kategorier som brottslingar och missbrukare.


Idag så bråkade jag med en Bullmastiff om vem utav oss som skulle gå på den relativa torra gången ute i hagen...det slutade med att det blev jag som fick gå i blöta gräset. Jag kunde lika gärna bara ha gått i stumpfötterna. Jag blev så sjukt blöt.

It feel like I'm waiting for something that's never gonna happend

Igår kväll så kollade jag på en skräckfim och det slutade med att jag sov hemme hos mamma och pappa...
Den hette "Insidious" och det är skaparna av Paranormal Activity och Saw som gjort den.
Det var paranormala saker med i filmen...och DET om nått skrämmer skiten ur mig! Så jag sov på soffan hemme hos mor och far.

Kollade även på Eurovision Song Contest 2011 igår och det gick ju riktigt bra för lilla Eric! En 3:dje plats för Sverige.  Inte så kul att kolla på ESC själv men det alldeles utmärkt det också!

Idag på morgonen åkte jag hem till mormor och morfar och städade av deras lägenhet. Dem själva tycker inte att det är nödvändigt men dem kollar inte så noga och så hade jag lovat mamma att jag skulle göra det.
Sen åkte jag hem och städa av här hemma, så nu är det rent och fint även här.

Därefter ställde jag mig på Orbitreken. Jag körde 1.5mil denna gång, tog 1 timme ungefär! Det konstiga är att jag inte blir allt för trött! Say what?! Det är fötterna om tar all stryk! Jag får väl öka tempot lite nästa gång. Det börjar kännas som att jag börjar komma igång med detta nu, det är finfint det! Usch vad jag vill komma i form! Helst nu, men det vet jag ju inte är möjligt.

Jag funderar på om jag ska åka och fiska idag! Första fisket detta år vekar bli galet sent! Känns en aning konstigt måste jag säga.



I t ' s   a   n e w   d a w n
I t ' s   a   n e w   d a y
I t ' s   a   n e w   l i f e
F o r   m e
A n d   I ' m   f e e l i n g   g o od

Allt du äger är ingenting värt om du inte väljer vad du har kärt

Imorse var det inte roligt att gå upp ur sängen kan jag säga er! Det tog emot nått enormt när klockan ringde. Inte okej!
Men det var skönt och fint väder ute så jag piggnade till ganska snabbt när jag var ute och gick med alla hundar.
Slutade ungefär 11.30, åkte hem och tänkte att jag skulle köra en sväng på Orbiteken. Yes box och så blev det! Jag trampade 1.1mil denna gång. Inte dåligt för att vara mig! Jag får så jäkla ont i fötterna! Skulle jag inte få det skulle jag kunna köra ett tag till men det känns som att fötterna ska hoppa av! Inte skönt.

Jag slingade även mitt hår för första gången någonsin idag! Eller mamma slingade det åt mig. Jag var en aning nervös över resultatet men det blev inte så hiskeligt stor skillnad men det blev snyggt måste jag säga!



Bilden är inte den bästa och det syns inte så mycket att jag slingat håret men det syns lite iallafall. Och det syns mer i verkligheten och det är väl huvudsaken.


//Nettan

Ups and down

Jag är inte helt övertygad om att det åskade inatt/morse eller om jag bara drömde det. Men folk skrev det så jag får väl gå på det. Typiskt att man ska missa årets första åska. Det som är så galet mysig att sitta ute på balkongen och  bara lyssna och kolla på när det blixtrar och dundrar.

Hundarna tyckte inte det var fullt lika mysigt när det åskade. En schäfer var tydligen väldigt rädd så hon blev ganska så väldigt dålig i magen...myyyys! Hennes box var inte så mysig när jag kom dit idag. Stackars liten.

Klippte gräset idag igen och rensade ogräs i nån timme vid hunarna också. Jag tycker det är väldigt roligt att göra det...konstigt? Ja det är det mycket säkert. Men det bjuder jag så gjärna på. Men jag ljuger om jag säger att det är skönt för ryggen...ryggskott nästa. Hej och hå!

Ikväll så håller vi tummarna för Eric Saade som ska kvala in i ESC. Inte roligt att kolla på det själv men vad ska man göra om man inte har nån att kolla på det med? Jo man sätter isg ner själv i soffan, sitter och tänker på hur jävla gott det skulle vara med godis och kollar på semifinalen ändå.

Idag blev det inge trampande på Orbitreken. Jag känner att kroppen skulle vilja villa nån dag eller två. Jag är ju ändå ute och går med hundar i flera timmar om dagen så helt utan motion blir jag icke.







I will cross oceans to find you

Jag trodde inte att det skulle bli fullt lika fint väder idag som igår bara för att jag var ledig, men ack så fel jag kunde ha. Det blev soligt och väldigt varmt även idag! Så jag åkte ut till stugan och solade och även idag så var det fullt med folk ute i stugan. Trevligt.
Och jag lyckades somna i solen...igen. Jag har så otroligt lätt att somna i solen med lite musik i öronen. Som tur är så bränner jag mig inte så lätt. Annars skulle jag väl vara död vid det här laget.


Hade även bokat tvättstugan klockan 18.00, så det var bara att packa ihop kläder och vandra ner i källaren. Gick sen hem igen och ställde mig på Orbitreken och trampade 8.5km idag! Jag är så dutti så! Jag står som en levande fontän och trampar..men det är väl gulligt?


Imorgon är det läkaren på morgonen som gäller, sen har jag eftermiddags- och kvällspasset vid hundarna och jag tror fasiken att det ska regna imorgon men jag hoppas att jag slipper det!



Kondition? Vad är det..

Fyhelvete vilket skönt väder det har varit idag! Jag klagar INTE!

Dagen började med att klockan ringde 07.15 och åkte till jobbet 07.50. Slutade det jobbpasset 11.30, åkte hem och körde 3km på Orbitreken, duschade, gick och satte mig på bryggan i en timme, gick hem och åkte till andra jobbpasset som började 14.30. Slutade 17.00 och åkte ut till stugan och skulle sola. Trodde att jag skulle bvara själv där ute men det visade sig att typ halva släkten var där ute! Trevligt.
Åkte hem 19.00 och gick hem till mor och far. Traskade sen hem klockan 21.00 och tänkte att jag skulle köra 1km på Orbiteken lite sakta så jag inte skulle bli så svettig...ja det slutade ju inte riktigt som jag planerade...jag körde 30 minuter och lyckades trampa 8.1 km och svettig blev jag!
Känns väldigt bra måste jag säga. Fick jag inte så ont i fötterna så skulle jag ha fortsatt ett tag till men så blev det icke. Så efter ännu en dusch sitter jag här ganska så slut efter ännu en dag full med saker.


haha morfar visade mig idag hur han ramlade i vedbon för ett litet tag sen. Han sa att han fastnade med byxbenet i en motor som stod vid kanten, slog axeln i hyllan, ramlade raklång ner på golvet, daskade i huvudet i ett bilbatteri! Och mitt i alltihopa tänkte han "Detta blir sista vändan!" och när han låg på golvet tänkte han "Är jag död?" haha fyfan vad jag garvade...skadeglädje? Men morfar berättade det på sånt roligt sätt så det lät så sjukt!


Systra mi åkte iväg till en kompis i Västervik igår och jag vet inte hur länge hon skulle bli borta men ett par dagar iallafall skulle jag tippa på. Så jag är ensam med två lite halvt hysteriska katter som vill ha all uppmärksamhet.



Don't Judge

Igår när Jag, Jennifer, mamma och pappa åkte hem ifrån Eskilstuna/Tuna Park så blev det en fin liten konversation...

Jennifer: "Vad skulle vi göra om Nettan satte på sig en klänning på Jesper's student?"
Pappa: "Jag skulle nog dö."
Mamma: "Jag skulle nog bli jävligt förvånad!"
Pappa: "Och Jesper skulle bli blind!"

Tack för den! Det värmde.

Helt ärligt så är det nog lättare att få pappa en klänning än att få på mig en...


Imorse vaknade jag helt panikslagen av att jag trodde att jag hade försovit mig men när jag kollade på klockan så visade det sig att den bara var 04.35 så lite glad blev jag att jag kunde vända mig om och sova nån timme till innan klockan skulle ringa.

När det är sånt här jäkla überskönt och fint väder ute så är mitt jobb det bästa man kan tänka sig! Man är ute och går i flera timmar i solen. Hejhej hallå fin solbränna! Det tackar jag inte nej till direkt.




Okej...jag kommer inte komma i form till beach 2011. Den saken är ju klart som korvspad! Men man kanske ska satsa på att komma i form till beach 2012! Det gör vi! Så nu har jag ett år på mig att bli fin...om jag nu kan bli det men slankare iallafall!



Ett stopp på vägen

Helvete vad jag har ätit sjukt fel denna vecka! Hejhej ångest!
Vadå, försöker jag gå ner i vikt? Nej det skulle man inte kunna tro! Vad tänker jag med egentligen? Inte fan går man ner i vikt om man käkar godis och annat onyttigt...
Men nu ska jag försöka att inte falla för det gotta och komma in på rätt spår igen! För såhär kan man inte hålla på om man vill få bort fettet som jag har överflöd av.


Åkte in till stan med syster idag och jag hittade ett linne och en tröjja. Det var länge sen jag köpte nå kläder till mig så det var skoj. Jennifer påstår att jag är kräsen och velig...vad menar hon med det? hehe
Åkte direkt till stugan efteråt och frossade i solen och värmen som dagen erbjöd! Galet skönt! Klippte även gräset med en gräsklippare som inte riktigt ville sammarbeta men vackert bidde det iallafall och gott luktade det också.


Imorgon är det jobb som står på schemat på morgonen och sen så tror jag nog att vi åker ut till stugan och solar eftersom det ska bli kanonväder även imorgon! Längtar redan tills jag sitter i solstolen och bränner sönder axlarna och bröstet...




Jag har förstört min gomm nått djävulskt! Brände sönder gommen totalt av crepsen igår som var nått enormt varma så jag blev alldeles skinnflådd och så käkade jag chips på nått udda vis som inte gjorde det hela bättre!
Att äta är inte bra! Jag ska sluta med det hädanefter tror jag.


//Nettan



I'd like to buy the world a home

Nu är alla kattungar sålda och levererade! Satan så skönt att dem äntligen är borta!
Och så nu kanske man kan börja sova utan att behöva ha öronploppar i öronen för att inte vakna. Vore galet skönt faktiskt. Men ska jag behöva bli så otroligt bortskämd?


Ingen sovmorgon för mig idag inte även fast jag var ledig. Pappa-katt skulle bli kastrerad kl 8 i Köping. Och eftersom Jennifer har opererat handen så fick jag lov att köra bilen Så klockfan ringde 7 imorse. Yaaay..
Men nu har han iallafall blivit av med sina ägodelar och det blir inga kattungar gjorda ifrån hans sida.


Och som sagt så har syster opererat handen så hon är mer eller mindre handikappad. Jag är glad att hon kan gå på toa själv x) Men bre mackor, knäppa fast sig i bilen och sätta på sig en tröja kan hon inte, så det får jag allt hjälpa henne med haha hon är 3 år igen på nytt.





Hade jag haft pengar skulle jag tatuera mig, köpa mig en ny fin kepa, coola T-shirtar och jeans, åka utomlands till ett varmt land, köpa mig en egen lägenhet, en ny dator, en lurrvig hundvalp, en blå snygg bil...men vem vill ha dem sakerna egentligen? Och pengar? Vem vill ha det?!



//Nettan

Please take my hand and you’ll never be alone again

Det känns inte helt okej när det är maj och man får lov att skrapa rutorna på bilen på mornarna. Kallt och jävligt blir det om man som jag alltid glömmer vantarna inne på hatthyllan. Grattis Nettan.


Idag kom det en ägare till hundpensionatet och lämnade en fruktansvärt söt liten fransk Bulldog-valp! Den är så söt så jag skulle kunna käka upp den! Han ser ut som en liten marsipangris. Jag vill ha den! Han är så liten så han skulle nog kunna få plats i byxfickan om både jag och han ville det.


Jag klippte gräset för första gången idag för detta år! Så nu kan sommaren bara komma tycker jag! Jag är nog en lite udda person som tycker det är roligt att klippa gräset...men det luktar ju så jädrans gott om nyklippt gräs så man blir helt lyrisk! :D Åkte även till stugan och skulle klippa gräset där. Men åkgräsklipparen ville inte sammarbeta för fem öre! Så jag gav fan i det, åkte hem och köpte en Daimstrut Päron! Jag kände att jag var värd den. Gott som satan var det.


Redan bortglömd?

Jag hade tid hos soc idag och alla som jobbar där verkar ta förgivet att man är född bakom flötet och inte har alla hästar hemma bara för att man söker hjälp hos dem. Det är ju så trevligt att bli idiotförklarad men å andra sidan så är jag väl inte riktigt som jag ska. Så det är väl bara tacka och ta emot antar jag.

Och inte vet jag om dem kan hjälpa mig heller. Fyfan vad jag hatar pengar! Jag har sån lust att bara skita i allt, sätta mig i en kartong utan för ica. Slippa all press och krav som kastas på en. Allt sånt som jag inte klarar av. Jag är en klen människa. Usch.


Vad gör jag för fel egentligen? Jag försöker och jag försöker men i princip alla jag tar mig an blir aldrig som jag tänkt mig. Antingen skiter det sig totalt (Som det oftast gör) eller så blir det kanske inte total katastrof men långt ifrån bra. Men ändå slutar jag aldrig försöka. Jag vill ju lyckas så jävla mycket! Nångång lär jag väl lyckas.

Soc har fan rätt. Jag är en idiot. Jag får det bevisat gång på gång.
Någon som vill ha en mesig idiot som inte gör en fluga förnär? Helt gratis. Rabatt kan fixas om så önskas.


Nej just ja! Positvit ska det vara annars får det vara! Detta fixar jag på ett eller annat vis. Det har jag gjort i 21 år så det är bara att fortsätta.



Men ibland blir man bra ledsen i ögat. Jag tror för mycket om folk. Att dem är bättre än vad dem själv säger att dem är. Ibland borde man kanske lyssna lite mer.
Nej sån är inte jag. Jag forstätter nog i samma stil som alltid.




//Nettan



Inte som alla andra

Ibland blir jag bara så jävla trött på mig själv att jag ska vara så sjukt feg! Varför är jag så rädd att göra bort mig? Eller inte göra bort mig...ta chanser helt enkelt.

Min ena hjärnhalva säger "Jag vill! Jag gör det! Vad är det att hålla på egentligen? Go for it before it's too late!" men sen så kommer den andra halvan och kastar allt i fördärvet och hoppar, stampar och kliver på det och säger "Nej, herregud! Så kan du inte göra! Tänk om det händer, eller det där kanske! Hur ska du göra då? Nej gör det inte, du kommer inte klara det."
Och självklart så ska den negativa halvan vara starkare! Som alltid. Jag borde ju inte bli förvånad.



Det första jag såg när jag vaknade imorse och kollade ut var att det vräkte ner snö. Kändes ju inte helt okej om ni frågar mig. Det är maj och jag vill INTE ha snö nu.
Det övergick i regn när jag var och jobbade vid hundarna. Och på eftermiddagen började det hagla och nu regnar det...kul! Nej inte direkt. Aprilväder i maj.


Jag högg mig med konservöppnaren i handen för nån dag sen, det var "jätteskönt", krossade stortån ett antal gånger när jag hjälpte mamma att flytta ett skåp och så halkade jag på trappan vid hundpensionatet idag.
Jag hade funderingar på att fortsätta ligga kvar och dö på platsen. Men det blev kallt så jag gick in.

Rubrik saknas

När jag sitter vid datorn på förmiddagen så ringer mobilen...

Mamma: "Hej vart är du?"
Jag: "Hemma vadå då?"
Mamma: "Kan du hjälpa mig?"
Jag: "Med vadå?"
Mamma: "Jag har kört fast."
Jag: "Vart har du kört fast?"
Mamma: "I dörröppningen..."
Jag: "Okeeej...med vad?"
Mamma: "Med ett skåp..."

Och hur vi fick ut skåpet som är 2 cm för brett genom dörröppningen förblir ett mysterium! Men hade jag inte hjälpt lilla mamma hade dörrkarmen garanterat inte suttit kvar...

Livet blir inte alltid som man kanske skulle vilja, den tar små snäva svängar när man minst anar det och när man helst inte skulle vilja det. Men vad kan man göra åt saken? Ingenting. Det är bara att dra på leendet och låtsas som att allt är som det ska och gå vidare och göra det bästa av situiationen. Denna väg leder väl till nått också antar jag, så det är bara att vandra vidare och hålla ögonen öppna för nya upplevelser.


//Nettan



RSS 2.0