Happyland

Den enda anldeningen till varför jag skiver här är för att den viss person tjatar på mig. Uuundrar vem den personen kan vara. Hjärtat, ta åt dig!


Jag mår bra, nej man mår bättre än bra. Jag mår helt och hållet underbart.
Och anledningen till det är för att jag har världens bästa flickvän som får mig att må så bra så jag inte vet vart jag ska ta vägen emellanåt.
Hon får mig att känna mig speciell och värd allt.
Och inte nog med att jag får ha henne och kalla henne min. Hon ska dessutom flytta in hos mig tills vi hittar en ny större lägenhet som vi kan kalla våran.
Våran lägenhet, det klingar fruktansvärt bra i mina öron!
Så i mitten/slutet av Juli flyttar min fina hit och jag får ha henne på heltid så att säga.
Då behöver jag inte säga "Jag vill inte att du ska åka hem!" för då är hon redan hemma. Hemma hos mig, så som det ska vara.

Många säger att vi går för fort fram.
Och då vill jag bara säga..hur i helvete vet ni det? Hur vet ni vad som är fort för andra individer? Allt är så individuellt och olika. Och testar man inte så får man heller aldrig veta om det går eller inte.
Men jag har en sn stark känsla i bröstet att detta kommer gå hur bra som helst. Vi ska se till att det går hur bra som helst. Allt går bara man vill.


Nästa vecka har jag semester och då kommer hjärtat hit! Längtar alldeles för mycket för mitt eget bästa känner jag.
Men innan hon hinner komma hit så tar jag en sväng till stockholm på torsdag, åker dock hem redan på fredagen men jag får iallafall träffa mitt hjärta.

Sen så är det fan snart Pride! Kommer bli kalas! Vandrarhem med Emma, umgås med massor av trevliga människor och ha finaste Adéle i närheten hela tiden.

Det är bara bra saker på ingång. Väntar med spänning!

I'm yours

Jag kan ju börja med att jag har haft dem 2 bästa veckorna i mitt liv..snudd på iallafall.
Har haft min fina Adéle hos mig och känt att livet är allt bra härligt ändå.

I lördags eftermiddag bar det först iväg in till Västerås för att hämta Betty´s pass och solglasögon sen var det gasen i botten mot Göteborg. Med hjärtat bredvid mig så var det inte nå problem att köra hela vägen.
Men jag är tyvärr inte skapt för att köra i stora städer.
Min stressgräns är ganska låg och nådde upp till den fort.
Körde nästan ihjäl både mig och Adéle men tillslut kom vi fram till Gothia Towers.
Ett awesome hotell vill jag lova! Med utsikt över Liseberg och det var galet vackert när solen gick ner och Lisebergs lampor lyste upp.
Söndagen kom och regnbågsparaden stod på schemat.
Träffade bästa Linda och hennes flickvän och vandrade sedan i paraden.
Therese, Malin, Betty, Lisa och många andra bra människor träffade man även på och forsatte in på Liseberg och jag blev återigen 5 år! Åkband och karuseller in my heart!!
Mot kvällen var det bara att låta foten arbeta på gaspedalen för att ta oss hem.
Såna här helger borde man alltid ha!


Med tårar i ögonen och med en klump i halsgropen fick jag lov att pussa hjärtat hejdå på tågstationen. Det är fan inte lätt vill jag lova.
Jag hoppas du mår bra och orkar med att jag kommer och kramar ihjäl dig mot helgen! Annars syns vi iallafall nästa vecka om jag inte dött av längtan vill säga.
Jag vill alltid ha dig här hos mig, alla dagar i veckan. Kan inte få nog av dig.
Din närhet gör mig trygg.
Du är mitt lyckopiller hjärtat, glöm aldrig det! 


RSS 2.0