I'm beautiful in my way

Kattungarna växer så det knakar! Och gulligare blir dem för varje dag...om det nu är möjligt. Nu är dem iallafall en vecka....och några dagar, kommer inte på exakt hur gamla dem är.
Tre av dem har samma teckning och färg i pälsen som mammakatt (Grå) och tre stycken som pappakatt (Brun)

Jag tror missen skriker "FU!" till mig. Bara en känsla jag fick...
----------------------------


Och påtal om ingenting så är jag klar med teckningen med läpparna och den blev väl bra men resultatet har en tendens att se "plastigt" ut.
Aja, det får se ut så nu till jag får för mig att ändra det hehe


Och jag märkte att jag glömt att skriva dit min krummelur till namn på teckningen men det får gå ändå.//Nettan


L-L-L-LIPS

Det var meningen att jag skulle filma när jag ritade för ett antal dagar sen men när jag ritat i ungefär 2 timmar så märkte jag att kamerafan stänger av sig själv efter 10 minuter! Snacka om att jag blev sjukt less! Och jag tappade lusten helt att fortsätta med teckningen men jag ska väl fortsättta med den snart...tror jag

Och så ska jag väl göra ett till försök att filma när jag ritar nån teckningen inom en snar framtid.

Men här kommer en bild på teckningen som jag då håller på med


Och som ni ser så är den långt ifrån klar men det svåraste är väl gjort skulle jag tro.
//Nettan

Kissemissar!

Min katt fick 6 kattungar den 13 februari och alla ser precis likadana ut så jag har ingen aning hur man ska kunna se skillnad på dem haha
Vi får hoppas på att färgen på dem och deras möster ändras lite.
Dem är så gulliga! :3

På dem 3 första bilderna så är dem bara några timmar gamla.

//Nettan

Värdelös dag?

Idag är det så Alla hjärtans dag och om ni frågar mig så är det en fett överskattad dag! Och speciellt när man inte har en partner att "fira" den med.
Men jag ger all min kärlek till min familj och vänner <3


Ska kanske in till stan ikväll på RFSL's fika som dem fixar iordning lite då och då. Kan ju vara trevligt att träffa lite folk.Och såhär blev teckningen som jag började med för ett antal dagar sen och jag kom på senare att den passar ju finfint nu på denna dag.

//Nettan

You're from a whole other world

Nu kör vi igång igen efter nån månads dvala, dumma vinter och snö som ska komma och hindra mig!
Det gillar vi inte.


När jag började att ta tag i mitt viktproblem den 14 Juni 2010 och tills idag den 8 Februari 2011 har jag gått ner totalt 17.1kg
Det är jag väldigt nöjd med och framförallt galet stolt över mig själv att jag klarat av det! Men jag har en bit kvar innan jag är vid mitt mål. Men här ger vi inte upp. Det är bara att kämpa och ta en dag i taget så klarar man det mesta och detta SKA jag klara! Det har jag bestämmt!
Och det finns vissa saker som gör att jag VERKLIGEN vill klara detta, som ger mig kraft, vilja och ork att fortsätta till mitt mål!
Nu kör vi!

------------------------------------------------

Började med en ny teckning för nån dag sen, vet inte riktigt när...
Jag har väl kanske ritat 3 timmar på den än så länge :)


Hela teckningen är inte med på bild.//Nettan

Video ifrån Gävle

Jag testade att ladda upp videon med Sassa bara nån dag efter jag var och såg idolerna den 22 januari men det blev bara error hela tiden och jag blev jävligt lack kan jag säga så jag gav upp efter 5-6 gånger. Men så testade jag en sista gång idag och vet ni vad?! Det funkade!

Nu ska vi bara se om jag kommer ihåg hur fasiken man gjorde för att få in klippen i bloggen...
Okej, det tog ett tag att komma på det haha men nu så!

Jag glömde TOTALT bort att filma när Sassa uppträdde med "Dude Looks Like A Lady", lite dumt men aja...

Och så insåg jag lite senare att ljudet inte funkade när man zoomade med kameran..vadå askasst? Inte mycket att göra åt nu. Ljud och bild blev ganska bra ändå tycker jag :)

Fler klipp ifrån Gävle kommer förmodligen att komma upp på bloggen inom en snar framtid.


//Nettan

Spiderman!

Skrev i förra inlägget att jag börjat på en evighetsteckning på spindelmannen och idag så blev jag klar med den! Efter 25 timmar! Döda mig långsamt!

Men bra blev den iallafall! Tråkigt vore det ju annars efter alla dessa timmar hehe
Teckningen är tagen i lite dåligt ljus så det blev inte så jättebra kvalité på bilden men aja.Och jag tror teckningen redan har hitta en ny ägare hehe


//Nettan

Jaoo...

För nån dag sen så började jag på en evighetsteckning på Spindelmannen och jag har en känsla av att den kommer ta 4 år att rita.
Jag har lagt ner kanske 13 timmar men ändå har jag bara kommit så här långt...kul...
Och om ni undrar vad det vita jag har undvikit att rita lite var stans i teckningen så ska det vid ett senare tillfälle bli regn.


Spindelmannens dräkt har fruuuktansvärt mycket detaljer...


Idag var jag ute och gick med Sassa...dessvärre var det en hund eheh
Och så började det regna! Mitt hår hatar regn. När det blir lite fuktigt ute så får jag en frilla som ser ut som en svamp och det är inte okej. INTE.


Igår kväll klockan 18.00 följde jag med Linda till en utav RFSL's café-kvällar och det var väldigt trevligt måste jag säga och gratis fika tackar man väl inte nej till hehe Kom hem runt 21.30 igen och hade glömt hemnyckeln så jag fick lov att väcka Jennifer så hon kom ner och öppnade åt mig...ooops..

Och på lördag är det förfest hos Frida och sen utgång till Club KAK som gäller! Och jag har planerat att inte inta lika mycket alkohol som förra gången...


//Nettan

RSS 2.0