Rubrik...vad är det?

Igår klockan 19.00 ringde Frida och frågade om Jennifer och jag ville komma in till stan och käka gott på nån restaurang och det ville vi självklart. Så vi fixade till oss lite och åkte in och hämtade upp Frida och letade reda på en restaurang som inte skulle var sjukt dyr och det blev "Grekiska Kolgrillen" och det var riktigt gott men fortfarande dyrt hehe. Sen efter det så blev det tydligen krogen...otippat värre.
Syster och Frida drack och jag fick vara fyllechaffis! (y)
Väl inne på Blue Moon Bar så blev det tillslut väldigt mycket folk! Hjälp! Eller nej jag klarade mig finfint.

Och det är ganska underhållande att kunna förvirra fulla människor på krogen! x)
Jag är medveten om att jag klär mig som en kille och har en relativt kort frilla men är jag lik en kille? Vet ej, men tydligen är jag det i fulla människors ögon.
Jag stod inne på tjejtoan och väntade på att min tur. Hade två tjejer bredvid mig, första tjejen tittade på mig, viskar till den andra, den andra kollar på mig, viskar till den förta tjejen, båda tittar på mig. Sen frågar den som står närmast mig "Är du en kille?" Ja självklart! Jag är en kille och står inne på tjejtoan! Det händer ju jätteofta haha nej men jag svade "Nej jag tror inte det." och att tyda på deras ansiktsuttryck så var det "fel" svar. Dem såg väldigt chockade ut x) Det hände flera gånger under kvällen att olika tjejer glodde på mig inne på toan...jag kanske ska gå in på killtoan nästa gång?

--------

Och bara för att det är soligt och varmt i princip varje dag nu så är livet ganska bra! Vore dumt att klaga känner jag. Och så finns det andra faktorer som gör att livet känns lite lättare, helt okej faktiskt!

Det är ingen som är bättre än mig och systra mi! Och det är ju "jättekul" att jag känner mig ganska så mycket mindre fin när jag kommer på samma bild som henne men hon är min tvilling livet ut så jag får väl leva med det antar jag
Imorgon ska vi ut till stuga och bara vara! Sola och grilla och inte göra nått som är allt för jobbigt. Det gillas mycket!


//NettanKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0